Velkommen til DocExchange.io 🎉 - Den nye Finnfasit.no

Kjære bruker,

Spennende Nyheter fra teamet bak Finnfasit.no! Vi er stolte av å kunngjøre at Finnfasit.no nå blir DocExchange.io! Mens navn og utseende forandres, forblir vårt engasjement det samme – skapt av studenter, for studenter, med mål om å tilby en enda bedre tjeneste.

Hva Betyr Dette for Deg?

 • For Forbrukere: Nyt ubegrenset tilgang til alle dokumenter for bare 49 kr/måned. Vi har nå fjernet behovet for å laste opp dokumenter for tilgang.
 • For Opplastere: Tjen penger basert på dine dokumenters popularitet. Bidra med verdifulle og relevante dokumenter og bli belønnet! Finn ut mer her.
 • For Alle: Oppgradert kundeservice! Vi introduserer nå 24-timers kundestøtte for å bistå deg når som helst.

Viktig Informasjon:

Eventuelle betalte medlemskap hos Finnfasit.no vil bli kansellert, men ingen grunn til bekymring. Du kan enkelt registrere deg på nytt hos DocExchange.io. Vi garanterer en sikker overføring av alle brukerkontoer med avansert kryptering. Fra 25. november kan du logge inn med ditt eksisterende brukernavn og passord.

Viktige Oppdateringer i Vilkår og Personvern:

Vennligst gjør deg kjent med våre oppdaterte brukervilkår og personvernregler. Det er viktig at du forstår disse endringene. Les mer på docexchange.io.

Vi ser frem til å fortsette reisen med deg på DocExchange.io! Har du spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte oss på support@docexchange.io, eller besøk vår About Us side for mer informasjon.

Med vennlig hilsen,

Espen og Edward

Geografi

Søk etter ressurser i Geograf...

Populære dokumenter

  Kort om emnet

  Geografi er et sentralt fag for å forstå samspillet mellom natur og mennesker. Faget skal bidra til at elevene ser sammenhenger mellom ressursbruk, natur, miljø og samfunn, og hvilke konsekvenser naturskapte endringer har for menneskene. I geografi skal elevene utforske og observere geografiske forhold og lære faget ved å reflektere over lokale og globale problemstillinger. Faget skal bidra til at elevene utvikler miljøbevissthet og tar ansvarlige valg nå og i framtiden.

  Alle fag skal bidra til å realisere verdigrunnlaget for opplæringen. Geografi skal bidra til at elevene utvikler engasjement, utforskertrang og kritisk tenkning, og bygge opp under kunnskap om og respekt for natur og miljø. Faget skal bidra til at elevene blir deltakende medborgere i samfunnet med etisk bevissthet og vilje til å tenke og handle bærekraftig. Faget skal gi elevene innsikt i og forståelse av på hvilken måte samspillet mellom natur og menneske er en del av samisk kultur og levemåte.

  Hvordan jobbe med geografi

  https://www.udir.no/lk20/geo01-02/om-faget/fagets-relevans-og-verdier?lang=nob

  Andre ressurser og kilder

  Top bidragsytere

  Finnfasit Founder

  Finnfasit Founder

  8 bidrag

  # 1

  saramaseer

  saramaseer

  1 bidrag

  # 2

  ida_Buene06

  ida_Buene06

  1 bidrag

  # 3