Velkommen til DocExchange.io 🎉 - Den nye Finnfasit.no

Kjære bruker,

Spennende Nyheter fra teamet bak Finnfasit.no! Vi er stolte av å kunngjøre at Finnfasit.no nå blir DocExchange.io! Mens navn og utseende forandres, forblir vårt engasjement det samme – skapt av studenter, for studenter, med mål om å tilby en enda bedre tjeneste.

Hva Betyr Dette for Deg?

 • For Forbrukere: Nyt ubegrenset tilgang til alle dokumenter for bare 49 kr/måned. Vi har nå fjernet behovet for å laste opp dokumenter for tilgang.
 • For Opplastere: Tjen penger basert på dine dokumenters popularitet. Bidra med verdifulle og relevante dokumenter og bli belønnet! Finn ut mer her.
 • For Alle: Oppgradert kundeservice! Vi introduserer nå 24-timers kundestøtte for å bistå deg når som helst.

Viktig Informasjon:

Eventuelle betalte medlemskap hos Finnfasit.no vil bli kansellert, men ingen grunn til bekymring. Du kan enkelt registrere deg på nytt hos DocExchange.io. Vi garanterer en sikker overføring av alle brukerkontoer med avansert kryptering. Fra 25. november kan du logge inn med ditt eksisterende brukernavn og passord.

Viktige Oppdateringer i Vilkår og Personvern:

Vennligst gjør deg kjent med våre oppdaterte brukervilkår og personvernregler. Det er viktig at du forstår disse endringene. Les mer på docexchange.io.

Vi ser frem til å fortsette reisen med deg på DocExchange.io! Har du spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte oss på support@docexchange.io, eller besøk vår About Us side for mer informasjon.

Med vennlig hilsen,

Espen og Edward

Exphil

Søk etter ressurser i Exphil

Populære dokumenter

  Kort om emnet

  Exphil gir en innføring i grunnleggende filosofiske spørsmål om viten og etikk. Emnet består av tre hoveddeler som tilsvarer begrepsområdene: ‘vite’, ‘være’ og ‘gjøre’. Del én handler om hva det vil si å vite noe, og særlig hva det vil si å ha vitenskapelig viten. Del to dreier seg om virkeligheten og det man kan ha viten om. Del tre behandler hva som er godt eller rett, hva som har verdi, hvordan vi bør handle og hvordan vi kan ha viten om disse spørsmålene.

  Exphil trekker frem viktige bidrag fra filosofi- og vitenskapshistorien som er særlig egnet til å belyse den vitenskapelige tenkemåtens grunnlag og vitenskapens filosofiske forutsetninger. Teorier om normativ etikk og spørsmål i metaetikk og anvendt etikk blir behandlet. Etiske dilemmaer knyttet til menneskets eksistens, spørsmål om hvordan man legitimerer staten og om hva som utgjør et kulturelt verdifelleskap, blir tatt opp til diskusjon. Studentene introduseres for tema som gir verktøy for å forstå og kontekstualisere problemer felles for hele universitetet. I tillegg til perspektiver fra klassiske og samtidige tenkere, sees temaene også i lys av kjønns- og miljøperspektiv.

  Andre ressurser og kilder

  Top bidragsytere

  Finnfasit Founder

  Finnfasit Founder

  24 bidrag

  # 1

  alazdi

  alazdi

  1 bidrag

  # 2

  bjarnejohansen123

  bjarnejohansen123

  1 bidrag

  # 3