Hvordan laste opp dokumenter

Hvordan laste opp dokumenter

Hos finnfasit.no er det mulig å laste opp egne dokumenter og få betalt for nedlastinger. For at vi skal godkjenne dine dokumenter er det viktig at du laster opp dokumentene korrekt. Vi undersøker enhver opplastning for å forsikre oss om at de overholder våre retningslinjer for kildehenvisning, rettskriving, oversiktlighet, sidetall, forfatterskap, antall ord, osv. På denne siden får du en oversiktlig oppskrift på hvordan du laster opp dokumenter hos oss.

  1. Last opp ny

Trykk på “Last opp ny”.

Last opp ny

  1. Tittel

Skriv inn tittelen på dokumentet du skal laste opp. Følg denne malen: “Beskrivelse – Bok – Fag”, eks: “Sammendrag kapittel 2 – Vi i verden – Religion”.

Tittel

  1. Last opp fil

For å laste opp kan du enten slippe filen i den prikkete boksen, eller trykke på velg filer og velge mellom filene på datamaskinen din.

Last opp fil

  1. Beskrivelse

Kopier teksten/boksen under og bruk den som mal når du skal skrive beskrivelsen. Det gjør ingenting om beskrivelsen ikke blir helt lik malen, ettersom vi i finnfasit.no kan forbedre layouten før vi godkjenner opplastingen.

Trinn: VG2 
Fag: Kjemi 1 
Karakter: Ingen karakter 
Antall sider: 5
Antall ord: 1645

Sammendrag Kapittel 10 – Vann – Kjemi 1 med “Kjemien stemmer 1” av Truls Grønneberg, Merete Hannisdal, Bjørn Pedersen og Vivi Ringnes. Oversiktlig sammendrag av “Kapittel 10 – Vann” på norsk.


Utdrag fra Sammendrag Kapittel 10 – Vann – Kjemi 1:

Vannets egenskaper:
Forekomst: det stoffet det er mest av på jorda; 70 % av jordoverflaten.
Aggregattilstander: det eneste stoffet med alle aggregattilstandene i naturen; is, vann og vanndamp.
Smelte- og kokepunkt: høyt smelte- og kokepunkt sammenliknet med stoffer med molekyler av samme størrelse. Skyldes hydrogenbindinger mellom molekylene.
Fordampningsevne: høy spesifikk fordampningsevne; 2260 J/g. Skyldes hydrogenbindinger mellom molekylene. Resulterer i at svetting er en effektiv nedkjølingsmåte.

Beskrivelse

  1. Kategori

Her velger du hvilket fag opplastingen din tilhører. Hvis du ikke finner ditt fag, kan du skrive det i beskrivelsen ovenfor. Vi i finnfasit.no kommer isåfall til å legge det til fortløpende.

Kategori

  1. Stikkord

Her velger du hvilket stikkord din opplasting går under. Hvis du ikke finner ditt stikkord, kan du skrive det i beskrivelsen ovenfor. Vi i finnfasit.no kommer isåfall til å legge det til fortløpende.

Stikkord

  1. Forfatter

Her finner du ditt brukernavn og velger deg selv som forfatter. Hvis du ikke finner navnet ditt, så skriver du det i beskrivelsen. Vi i finnfasit.no kommer til å fikse det fortløpende.

Forfatter

  1. Handlinger

Her trykker du på “Oppdater dokumentet”. Når du har gjort dette vil opplastingen din bli sendt til oss i finnfasit.no. Vi undersøker enhver opplastning for å forsikre oss om at de overholder våre retningslinjer. Du får en e-post når opplastingen din er offentlig på finnfasit.no.

Handlinger
Hvordan laste ned dokumenter