Velkommen til DocExchange.io 🎉 - Den nye Finnfasit.no

Kjære bruker,

Spennende Nyheter fra teamet bak Finnfasit.no! Vi er stolte av å kunngjøre at Finnfasit.no nå blir DocExchange.io! Mens navn og utseende forandres, forblir vårt engasjement det samme – skapt av studenter, for studenter, med mål om å tilby en enda bedre tjeneste.

Hva Betyr Dette for Deg?

  • For Forbrukere: Nyt ubegrenset tilgang til alle dokumenter for bare 49 kr/måned. Vi har nå fjernet behovet for å laste opp dokumenter for tilgang.
  • For Opplastere: Tjen penger basert på dine dokumenters popularitet. Bidra med verdifulle og relevante dokumenter og bli belønnet! Finn ut mer her.
  • For Alle: Oppgradert kundeservice! Vi introduserer nå 24-timers kundestøtte for å bistå deg når som helst.

Viktig Informasjon:

Eventuelle betalte medlemskap hos Finnfasit.no vil bli kansellert, men ingen grunn til bekymring. Du kan enkelt registrere deg på nytt hos DocExchange.io. Vi garanterer en sikker overføring av alle brukerkontoer med avansert kryptering. Fra 25. november kan du logge inn med ditt eksisterende brukernavn og passord.

Viktige Oppdateringer i Vilkår og Personvern:

Vennligst gjør deg kjent med våre oppdaterte brukervilkår og personvernregler. Det er viktig at du forstår disse endringene. Les mer på docexchange.io.

Vi ser frem til å fortsette reisen med deg på DocExchange.io! Har du spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte oss på support@docexchange.io, eller besøk vår About Us side for mer informasjon.

Med vennlig hilsen,

Espen og Edward

Markedsinntreng- ing Fjordferger AS Markedsføring og ledelse

Du må laste opp et dokument for å få tilgang til dette dokumentet.

Medlemskap gir deg full tilgang til en omfattende samling av dokumenter.

Some might not be able to download the documents if you are using safari browser, please use chrome or firefox. If you dont get points after uploading a document, please contact us at support@docexchange.ioCheck out docexchange.io in the meantime

Emne

Markedsføring og ledelse

Type

Innlevering

Karakter

Godkjent

Nedlastinger

0

Ord

716

Sider

3

Opplastet

21. august 2022

Nyttig?

0

Du må være registrert og logget inn for å stemme.

Det anbefales sterkt å kun bruke dokumentene som en supplementær kilde til hjelp. Det er viktig å huske at den virkelige læringen kommer fra å gjøre oppgavene selv, og at kopiering kan føre til alvorlige konsekvenser i form av plagiat. Derfor bør man alltid sørge for å forstå og anvende kunnskapen på egen hånd, i stedet for å avhenge utelukkende av dokumentene.

Utdrag

Markedsinntrenging

Markedsinntrenging som strategi gir tre muligheter, men ikke alle mulighetene er like aktuelle for Fjordferger. Bedriften kan prøve å få eksisterende kunder til å kjøpe et større kvantum av produktet, de kan forsøke å kapre kunder eller de kan utvide markedet og få ikke-brukere til å bli brukere.

Siden Fjordferger lanserer sitt produkt som markedsutfordrer i ett land hvor det allerede er etablerte bedrifter i samme bransje, vil det være vanskelig å få eksisterende kunder til å kjøpe et større kvantum av produktet, rett og slett fordi de ikke har eksisterende kunder i cruisemarkedet i Norge. Derfor må de gjøre seg kjent i den nye bransjen og heller forsøke å kapre kunder fra konkurrentene og forsøke å få ikke-brukere til å bli brukere.

Men å kapre kunder fra konkurrentene kan bli vanskelig, spesielt siden Fjordferger AS

har produkter rettet mot den samme målgruppen som blant annet Hurtigruten.

Fjordferger må satse på å skape et godt inntrykk i det nye mark

...