Innlevering kapittel 6 Oracle Markedsføring og ledelse

Du må laste opp et dokument for å få tilgang til dette dokumentet.

Medlemskapet gir deg tilgang til en omfattende samling av dokumenter.

Emne

Markedsføring og ledelse

Type

Innlevering

Karakter

Godkjent

Nedlastinger

0

Ord

865

Sider

4

Opplastet

21. august 2022

Nyttig?

0

Du må være registrert og logget inn for å stemme.

Det anbefales sterkt å kun bruke dokumentene som en supplementær kilde til hjelp. Det er viktig å huske at den virkelige læringen kommer fra å gjøre oppgavene selv, og at kopiering kan føre til alvorlige konsekvenser i form av plagiat. Derfor bør man alltid sørge for å forstå og anvende kunnskapen på egen hånd, i stedet for å avhenge utelukkende av dokumentene.

Utdrag

Innlevering kapittel 6

I denne oppgaven skal jeg jobbe med selskapet Oracle. Oracle er et stort internasjonalt selskap, men jeg skal i all hovedsak fokusere på Oracle Norge og det markedet på norsk jord. Det er et norsk datterselskap av amerikanske Oracle Corporation, som leverer forretningsorientert programvare i kombinasjon med konsulenttjenester, utvikling og teknisk support. Jeg skal analysere denne bransjen og ulike faktorer rundt Oracles konkurrenter. Til slutt skal jeg drøfte litt rundt selskapets fremtid, og hvilke løsninger som kan være fornuftige.

For å få et godt nok grunnlag til å utføre en konkurrent og situasjonsanalyse er det alfa og omega å ha god kunnskap om selskapets bransje. I denne oppgaven er det som sagt snakk om IT-bransjen. For å få god nok kunnskap om denne bransjen, er det lurte å analysere markedet ved hjelp av Michael Porters modell. Denne modellen har utgangspunkt i egen bedrift og markedet som den involveres i. Modellen ser slik ut:

...