Halvdag markedsføring og ledelse vår 2020 Markedsføring og ledelse Karakter 6

Du må laste opp et dokument for å få tilgang til dette dokumentet.

Medlemskap gir deg full tilgang til en omfattende samling av dokumenter.

Emne

Markedsføring og ledelse

Type

Tentamen

Karakter

Godkjent

Nedlastinger

0

Ord

2520

Sider

6

Opplastet

21. august 2022

Nyttig?

0

Du må være registrert og logget inn for å stemme.

Det anbefales sterkt å kun bruke dokumentene som en supplementær kilde til hjelp. Det er viktig å huske at den virkelige læringen kommer fra å gjøre oppgavene selv, og at kopiering kan føre til alvorlige konsekvenser i form av plagiat. Derfor bør man alltid sørge for å forstå og anvende kunnskapen på egen hånd, i stedet for å avhenge utelukkende av dokumentene.

Utdrag

HALVDAG I MARKEDSFØRING OG LEDELSE 2

Gjøvik Sjokoladefabrikk

Oppgave 1: Prisstrategi

Av alle konkurransemidlene er det utvilsomt prisen som skaper mest oppmerksomhet. Ofte blir kvaliteten på et produkt definert av hvordan prisen er. Med andre ord er det viktig for Gjøvik Sjokoladefabrikk å prise riktig, når de nå åpner butikk på Lillehammer.

Når man skal velge prisstrategi, er det viktig å først definere målgruppen. På Lillehammer er det liten tvil, om at store deler av befolkingen er en del av målgruppen. Blant annet studentene ved HiNN. Ettersom at Gjøvik også er en by med flere studenter ved NTNU, tror jeg dette er noe Gjøvik Sjokoladefabrikk har erfaring med. Gågata er også et møtested for eldre folk, som enten er ute på tur eller har vært og handlet. Mange elever fra Lillehammer videregående skole, går også forbi her på daglig basis. Med andre ord ligger deres nye butikk, på den mest sentrale plassen i Lillehammer. Det er ikke bare fysisk bedriften kan møte kunder

...