Begreper kapittel 3 Bærekraftig forretningsdrif- t Markedsføring og ledelse

Du må laste opp et dokument for å få tilgang til dette dokumentet.

Medlemskap gir deg full tilgang til en omfattende samling av dokumenter.

Emne

Markedsføring og ledelse

Type

Begreper

Karakter

Godkjent

Nedlastinger

0

Ord

438

Sider

2

Opplastet

21. august 2022

Nyttig?

0

Du må være registrert og logget inn for å stemme.

Det anbefales sterkt å kun bruke dokumentene som en supplementær kilde til hjelp. Det er viktig å huske at den virkelige læringen kommer fra å gjøre oppgavene selv, og at kopiering kan føre til alvorlige konsekvenser i form av plagiat. Derfor bør man alltid sørge for å forstå og anvende kunnskapen på egen hånd, i stedet for å avhenge utelukkende av dokumentene.

Utdrag

Begreper 3– Bærekraftig forretningsdrift

Begrep

Definisjon

Eksempler

Bedriftsetiske retningslinjer

Innholdet i de etiske retningslinjene vil variere fra bedrift til bedrift. Bedrifter er ulike, og de arbeider i ulike bransjer. De konkrete etiske retningslinjene må derfor ta utgangspunkt i både bransjens og bedriftens særegenheter.

Policy blant de ansatte og på arbeidsplassen

Bærekraftig forretningsdrift

Etikk er læren om fellesskapsverdier i et samfunn og de normer og regler som må følges for å virkeliggjøre disse verdiene. Økonomisk bærekraftig forretningsdrift er et begrep som forteller hvordan en organisasjon bør drives.

Miljømessige krav

CSR

Samfunnsansvar (CSR) er en selvregulerende forretningsmodell som hjelper et selskap å være samfunnsansvarlig - overfor seg selv, dets interessenter og publikum. Ved å praktisere samfunnsansvar, også kalt samfunnsborgerskap, kan selskaper være bevisste hvilken slags innvirkning de har på alle aspekter av samfunnet, inklu

...