Finnfasit.no
Av Espen Noreng
Alle dokumenterLast oppLogg inn

19.05

Utdrag

Novelle handler omen mann og kvinne det står ikke noen nav på dette novelle så novella er Hodet hans rykker som hos en nervøs travhest.

I dette novelle så bør man lese flere ganger for å gi lesing tanker, også slik jeg har forstått en jente dominerende personen i å forholde, og gutten var ganske svak, og er underkuet jenta.’

Novelle har det mange spesiell som driver på framover, det går mest på at forholdet og mest alt er nekting eller negativ mellom jente og gutten.

Dette Enketlig en veldig bra tram og aktuelt, men vet ikke helt fordi tema viser ikke om de har giftet eller ikke eller de er alltid problem å leve sammen

Språket er enkelt, kanskje noen setning jeg har ikke skjønte, men mest av de er ganske enkelt og denne skrevet på måtte alle av mennesker forstå i enkelt måtte, Men det detter er en kort novelle og er veldig grei, men kunne vært kanskje litt lenger og har veldig mange kort replikk.

Budskapet i dette novelle ser ut til at forfatte vil ikke vise at forhold er ikke så bra, det som jeg skjønte virker ikke sånn, og det er litt for mange ting i dette novelle som mener jeg er ikke linker sammen med på starten av novelle enten det eller jeg som skjønte feil kanskje.

2-

Dette er bare et maskingenerert utdrag. Den nedlastede utgaven inneholder flere ord og har en annen formatering.
Tilbakemeldinger

Ingen tilbakemedlinger enda


  • Brukers navn vises ikke, fordi vi ønsker at alle våre brukere skal være anonyme.
  • Du kan skrive tilbakemelding når du har lastet ned dokumentet.
  • Kontakt oss hvis du ønsker å endre, eller slette en kommentar.
Dokumentinformasjon
Emne
matte
MAT1000
Karakter
5
Type
Oppgaver
Antall sider
1 sider
Antall ord
552 ord
Gjennomsnittlig rating
Av 0 ratinger
Nedlastinger
0 nedlastinger
Verifisert av finnfasit
Nei
Opprettet
May 30, 2022
Lignende dokumenter